Sommersøde Hindbærmuffins

Visit Worthy // Interiør-shop med stilrene & rå designs

Visit Worthy er din guide til steder, der er værd at besøge. Jeg deler mine favoritter indenfor butikker, caféer, parker, gader, barer og andre locations i Danmark såvel som i udlandet.

Visit Worthy er din guide til steder, der er værd at besøge. Jeg deler mine favoritter indenfor butikker, caféer, parker, gader, barer og andre locations i Danmark såvel som i udlandet.

(English below)

Notre Dame

Hvad? // Interiørbutik med alt fra råt brugskunst til moderne køkkenudstyr. Du finder fine urtepotter, stilrene tallerkener, mønstrede servietter, finurlige kontorartikler, lune plaider og meget mere.

Hvor? // Nørregade 7, 1165 København K.

Hvornår? // Man-tor. 9:30-18:00, fre. 9:30-19:00, lør. 10:00-17:00, søn. 11:00-15:00.

Hvorfor er det et besøg værd? // Jeg er en sucker for interiør-butikker og særligt de, som forhandler brugskunst og rå industrielle designs. Ofte er det små butikker med et begrænset udvalg, men Notre Dame er én af de større butikker med alt hvad hjertet begærer. Jeg kunne købe mig fattig i butikken og skal altid holde dankortet tæt til kroppen når jeg aflægger dem et besøg. Det er virkelig én af mine yndlingsbutikker og jeg kan snildt bruge en time på bare at gå rundt og snuse til alle de fine ting. Og så ligger det jo midt i København, et stenkast fra Gammeltorv – så er man alligevel i byen, kan man jo snildt hoppe forbi!

English

Visit Worthy is your guide to places worth visiting. I’m sharing my favorites within shops, cafes, parks, streets and other locations in Denmark as well as abroad.


Notre Dame is a super cute interior shop with a huge variety of applied art and raw industriel designs. Open every day between 10am-3pm. (earliest, look above for specific times & address) and located just a stone-toss from Gammeltorv in the center of Copenhagen. You’ll find anything from kitchen supplies to fine pottery and more. Definitely worth a visit if you’re into interior and design.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Sommersøde Hindbærmuffins