Blueberry buttermilk pancakes med banantopping

4 Titler du burde streame lige nu

Jeg har lagt mig syg – jubiii – hurra for mig! Nogle ville måske mene at det er heldigt at jeg har fri og ikke har et sted at møde op eller en vigtig opgave at udføre lige pt, men skal vi lige blive enige om at der ikke er noget værre end at være syg på fridage? Jeps, det er der nemlig IKKE, og sådan er det bare. Men, men… Jeg forsøger at holde humøret højt. Jeg har bagt den lækreste chokoladekage, er hoppet i det varme skiundertøj (som aldrig har set noget, der ligner en skiferie) og sendt C til “i byen” efter is. Og så har vi skruet helt op for sofatid. Lidt irriterende er det, når jeg faktisk netop var kommet ind i en rigtig god træningsrytme, men man kan sgu ikke rigtig stille andet op end at lytte til kroppen når det gælder.

Mine mange sofatimer betyder dog, at jeg nu har et par streamings-anbefalinger at kaste jeres vej! When life gives you lemons, you know. De kommer her:

The Good Doctor, Yousee TV

Kanal 4 reklamerer i øjeblikket for premieren af denne serie. Hvis du er snedig logger du lige på Yousee TV og ser serien før din nabo! C og jeg begyndte på den i forgårs og vi har altså haft svært ved at lave andet siden. The Good Doctor er lidt en nyere udgave af Skadestuen tilbage fra 90’erne tilsat en fantastisk autistisk karakter, som man ikke kan lade være med at holde af. Hvert afsnit er en ny spændingskurve med patienter med udfordrende skader og sygdomme, som skal tilses af det hold af læger, der arbejder på St. Bonaventure Hospital. Og i hvert afsnit når man at blive rørt, bekymret, underholdt og for det meste også lettet.

The Good Doctor er helt klart en søndag værd!

Følg Mig, TV2 Play

Har du TV2 Play abonnement og er du lidt nysgerrig på hele influencer-verdenen kan jeg anbefale serien Følg Mig. Selve plottet er ikke hverken originalt eller super spændende og serien ligner til forveksling serien Influencers fra Yousee TV, men man får alligevel et ret interessant indblik i livet bag fire-fem influencers som ikke nødvendigvis ligner det man får i den tidligere serie. Det er både underholdende reality men danner samtidig også grobund for en undren, en forståelse og også en smule forargelse.

Instant Hotel, Netflix

Det var i virkeligheden udelukkelsesmetoden, der fik C og jeg til at trykke play på serien Instant Hotel – kender i ikke det? Når man føler man har set alt det gode på Netflix og bruger en halv time på bare at scrolle op og ned… Det var nu alligevel meget heldigt at vi var endt der, for ret hurtigt blev vi virkelig hooked på serien. Instant Hotel et australsk TV show, hvor par dyster med hinanden om hvem, der har det bedste “instant hotel” hvilket vil sige en udlejningsbolig. Parrene gør altså et kæmpe show ud af deres boliger, som de lejer ud gennem Airbnb. I serien besøger 10 par hinandens “hoteller” og vurderer dem ud fra forskellige kriterier.

Udover at være vildt inspirerende for en rejse- og bolignørd som jeg (der gik ikke lang tid før C og jeg begyndte at snakke om at købe et sted i Sydspanien bare for at sætte det i stand og leje det ud), så var det virkelig underholdende at se de forskellige par fungere socialt med hinanden. Nogle gik fuldstændig i teenage-mode og begyndte at kritisere alt og alle – andre kunne slet ikke få armene ned uanset hvor de blev budt velkommen. Det skal ses!

Mit Hemmelige Match, DR TV

I Mit Hemmelige Match flytter en håndfuld (lidt mere) unge ind i et kollegie sammen. Selvfølgelig opstår der flirts, skænderier, pressede situationer og gode venskaber – og ind imellem sidder man mest bare og krummer tæer af de unges overlegne opførsel og umiddelbare fysiske grænseløshed – men det interessante er at der er et socialt eksperiment bag. De medvirkende har været igennem flere forskellige personlighedstests og de er blevet udvalgt sådan at der er potentiale for romantik blandt tre par, potentiale for venskab og endda stridigheder blandt andre.

(beklager at der ingen billeder er, men ingen af serierne havde gratis pressebilleder)

Mangler du en overspringshandling kan du jo glæde dig over at serien er helt gratis for dig at streame 👍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Blueberry buttermilk pancakes med banantopping