Om at forlade det hele i et år & alle de tanker, der følger med

Postkort fra Hawaii #1

Leialoha Avenue hvor vi bor indtil vi finder vores egen lejlighed.

Det er stadigvæk svært at tro på at vores drøm er gået i opfyldelse. Selv da vi landede i Honolulu og mærkede varmen udefra og jeg ihærdigt samlede alt hvad jeg kunne finde af rejsebrochurer sammen i lufthavnen til scrapbogen. Og selv da vi gik langs promenaden i Waikiki Beach med en is i hånden og hoppede i det blå vand ved Ford DeRussy, føltes det stadigvæk uvirkeligt. Uvirkeligt, men samtidig helt fantastisk. Det er svært ikke at komme til at smile helt uprovokeret. Alt får mig til at smile lige nu.

Vi er checket ind hos vores skønne veninde Anni. Selvom vi har været væk fra hinanden i over to år, føles det alligevel som om der kun er gået en måned siden vi sidst har set hinanden. Annis roommate er i øjeblikket på én af de andre øer, så vi har fået et fint værelse vi kan være på til vi får vores egen lejlighed. Vi troede ellers at vi skulle sove på en madras på gulvet, så det var en dejlig overraskelse.

Vores uge i New York var helt perfekt. Vi havde en masse dejlige dage med sightseeing, lange lange gåture omkring i byen, lækker mad og generelt bare en masse gode oplevelser. Vejret var lige til den lidt for varme side, men nu har jeg oplevet New York både i kulde og varme og jeg ville til enhver tid foretrække den blå himmel og solskinnet. New York er fuld af masser af smukke parker hvor man kan tage en hvilepause i skyggen og nyde udsigten til de omkringliggende skyskrapere.

Morgengåtur på Ala Wai Boulevard. // Udsigten fra den første lejlighed vi kiggede på.

Jetlag er ikke noget stort problem. Jeg vågner tidligere end C, men jeg har også allerede fået nogle bestillinger på noget freelance arbejde, jeg skal lave, så det passer fint hvis jeg er oppe lidt før vi har planer sammen. Vi ender nok alligevel med at stå op forholdsvis tidligt uanset hvad. De første dage her står på praktiske gøremål. Vi skal se en håndfuld lejligheder – faktisk har vi allerede set to og skal se den tredje i eftermiddag. Det er virkelig spændende og vi glæder os til at se alle på listen, men jeg håber snart at vi finder vores nye hjem.

De første to lejligheder vi har set på har været virkelig fine. Alle lejligheder har fordele og ulemper – selvfølgelig – den første, som ellers var ret perfekt, havde desværre den ulempe at de er ved at renovere altanerne. Det havde vores mægler lige glemt at fortælle os, så vi ringede til bygningens manager, som fortalte at altanen ville være ubrugelig i minimum 90 dage… virkelig surt.

Den anden lejlighed er virkelig skøn. Den er stor, rummelig, har god beliggenhed, en fin pool og en stor altan (dog uden nogen vild udsigt). Desværre ligger den bare lidt i den dyre ende, så vi bliver lidt pressede hvis vi ender med at vælge den.

Soveværelset i lejlighed 1. // Soveværelset i lejlighed 2.

Vi tror selvfølgelig ikke, at vi finder den helt perfekte lejlighed, men vi leder trods alt efter noget, der skal være vores hjem i et helt år. Lidt mere om vores lejlighedssøgning i det næste Hawaii-drømmen-indlæg.

Om lidt skal vi ned og bade lidt, før vi skal se dagens tredje lejlighed. Vejret er ligeså fantastisk, som vi husker det. I virkeligheden er det måske lige 10-15 grader for varmt til at vade rundt og se på lejligheder, men vi skal ikke klage. Vandet er lige om hjørnet og der er altid plads til en dukkert. Alt er godt.

Until next time 🤙

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Om at forlade det hele i et år & alle de tanker, der følger med