Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk & vanilie

Decembertanker og hvid jul?

Så blev det den 23. december – dagen før juleaften. Tænk at vågne op til sne, der falder tungt udenfor på de hvide tage og veje. Et øjeblik troede jeg at det var en drøm og jeg fløj ud af sengen som en anden 10-årig, for at tjekke og ganske rigtigt. Sne!

Åh hvor jeg håber vejret holder på det smukke julestøv til i morgen aften når familier mødes. Hvornår har vi sidst haft en hvid jul?

Da C og jeg havde to-års dag for en uge siden var vi forbi Tivoli hvor lege-sneen er blevet kastet ud over hvert et hjørne. Det er simpelthen bare så hyggeligt når det sner i december – og så forbandet træls når sneen først falder i januar eller februar. Vi drømmer jo alle om en hvid jul, det er bare så magisk!

I morges kunne jeg næsten ikke komme hurtigt nok ud af sengen. Julemusikken fik hurtigt ben at gå på imens jeg fik smækket en småkagedej over og sat mandlerne til at brænde i sukker – så er der værtindegaver til alle og enhver.

Om et par timer skal jeg fejre Lillejuleaften, som er en tradition, man finder i skilsmissefamilier. Det kan godt lyde lidt trist når man siger det på den måde, men mine forældre har været fra hinanden og sammen med min papfar og papmor siden jeg var omkring seks år gammel, så selvom jeg ville ønske jeg kunne være hos dem alle juleaften, så er det virkelig skønt med to familier. Efterhånden som vi er blevet ældre har vi også ændret lidt på Lillejuleaften. Nu spiser vi ikke længere julemad to dage i streg men nyder nogle andre vinterretter den 23.

Jeg synes godt det kan være svært at opfylde alles behov i julen når min familie er så forgrenet. Det samme gælder for C, som også har to familier og en helt masse søskende. Og mest af alt, så savner vi hinanden fordi vi “er nødt til” at være væk fra hinanden lige her i de højhellige juledage. Jeg er kun lige blevet 25, men et eller andet sted, så kan jeg næsten ikke vente til vi starter vores egen lille familie og skal holde jul sammen <3

Rigtig glædelig jul til jer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Ældre indlæg

Hjemmelavede æbleskiver med kærnemælk & vanilie